Van der Ploeg bouwgroep is uw betrouwbare partner voor de nieuwbouw van uw woonhuis of (kleinschalige) utiliteitswerken. Van complete nieuwbouw van een huis tot aanbrengen van een dakkapel, wij kunnen het helemaal naar uw wensen realiseren. Hoogwaardige bouwproducten en de nieuwste bouwtechnieken worden daartoe door ons ingezet.

Bij het realiseren van uw droomhuis of verbouwing, zullen wij uitgebreid met u meedenken en u adviseren in uw keuzes. Wij blijven niet aan de zijlijn staan, maar zorgen er samen met u voor dat uw wensen gerealiseerd worden.Als opdrachtgever staan uw eisen en wensen centraal. Daarbij beschikken we over hoogwaardig gekwalificeerde mensen voor de beste aanpak en uitvoering.

Door het werken met korte lijnen tussen begeleiding en uitvoering dragen wij zorg voor een succesvolle uitvoering van het bouwproject.

MEER INFORMATIE OVER WONINGBOUW OF VERBOUW?

Heeft u al ver- of nieuwbouw plannen of wilt u eerst meer weten?
Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Bel ons mail ons

Bekijk ook onze andere diensten

Wij staan niet aan de zijlijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning, maar zorgen er samen met u voor dat uw wensen gerealiseerd worden.

Lees meer

Van der Ploeg bouwgroep is deskundig op vele gebieden, voor grote en kleine reparaties aan uw woning of bedrijfspand.

Lees meer

In onze eigen timmerwerkplaats maken en renoveren wij onder meer trappen en kozijnen in eigen beheer.

Lees meer

Door de toenemende schade door aardbevingen kunnen wij u met de goede kennis op weg helpen.

Lees meer

Heeft u glasschade of bent u toe aan nieuwe, isolerende ramen? Onze glasservice kan u snel en vakkundig van dienst zijn.

Lees meer

Sleutels kwijt of inbraak gehad, dit kunnen wij oplossen voor u. Wij hebben een snelle service als het gaat om vervangen van sloten, en de nodige kennis daar over.

Lees meer