U zoekt een bouwbedrijf voor uw renovatie project? Daarvoor bent u bij Van der Ploeg bouwgroep op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat uw plannen perfect worden uitgevoerd. Bij uw woning renovatie of woning verbouwing, kijken wij samen met u naar uw wensen en alle technische en praktische mogelijkheden.

Vakkundig renoveren, met oog voor detail. Tijdens de renovatie zorgen wij dat de overlast tot een minimum beperkt blijft en van zo kort mogelijke duur is. Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van de woning. Wij verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering van de renovatie. Bovendien ontvangt u vooraf van ons een passende offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

eigen timmerwerkplaats

Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats, waarin wij onder meer trappen en kozijnen in eigen beheer maken en renoveren. Ook keukens, kasten en nieuwe uitzetramen voor schilders fabriceren wij hier. Hierdoor kunnen wij u voorzien van onze eigen kwaliteit en vakkundigheid.

MEER INFORMATIE OVER het uitvoeren van renovatie?

Heeft u behoefte aan een bedrijf die uw renovatie uit kan voeren of wilt u eerst weten? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Bel ons mail ons

Bekijk ook onze andere diensten

Wij staan niet aan de zijlijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning, maar zorgen er samen met u voor dat uw wensen gerealiseerd worden.

Lees meer

Van der Ploeg bouwgroep is deskundig op vele gebieden, voor grote en kleine reparaties aan uw woning of bedrijfspand.

Lees meer

In onze eigen timmerwerkplaats maken en renoveren wij onder meer trappen en kozijnen in eigen beheer.

Lees meer

Door de toenemende schade door aardbevingen kunnen wij u met de goede kennis op weg helpen.

Lees meer

Heeft u glasschade of bent u toe aan nieuwe, isolerende ramen? Onze glasservice kan u snel en vakkundig van dienst zijn.

Lees meer

Sleutels kwijt of inbraak gehad, dit kunnen wij oplossen voor u. Wij hebben een snelle service als het gaat om vervangen van sloten, en de nodige kennis daar over.

Lees meer