Periodiek onderhoud is van belang om de levensduur van uw bouwwerk te garanderen. Diverse reparaties zullen uitgevoerd moeten worden, om te voorkomen dat het tot lekkages, houtrot of tocht leidt. Door goed onderhoud en het uitvoeren van reparaties kan u vele jaren langer genieten van uw woning, kantoor of bedrijfshal.

Van der Ploeg bouwgroep is deskundig op vele gebieden, voor grote en kleine reparaties aan uw woning. Denk hierbij aan het repareren van scheuren in gevels of schoorstenen, kozijnen met houtrot, maar ook bij daklekkages of het vervangen van het glas in uw ramen. Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven. Planmatig onderhoud garandeert een langere levensduur van uw pand en zorgt ervoor dat uw pand zijn waarde behoud. Van der Ploeg bouwgroep kan u een periodieke inspectie inclusief onderhoudsadvies geven, dit geeft u een helder beeld van de status van uw pand.

meer informatie over het uitvoeren en herstellen van reparaties?

Heeft u behoefte aan een bedrijf die uw reparaties uit kan voeren of wilt u eerst weten of reparatie nodig is?
Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Bel ons mail ons

Bekijk ook onze andere diensten

Wij staan niet aan de zijlijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning, maar zorgen er samen met u voor dat uw wensen gerealiseerd worden.

Lees meer

Van der Ploeg bouwgroep is deskundig op vele gebieden, voor grote en kleine reparaties aan uw woning of bedrijfspand.

Lees meer

In onze eigen timmerwerkplaats maken en renoveren wij onder meer trappen en kozijnen in eigen beheer.

Lees meer

Door de toenemende schade door aardbevingen kunnen wij u met de goede kennis op weg helpen.

Lees meer

Heeft u glasschade of bent u toe aan nieuwe, isolerende ramen? Onze glasservice kan u snel en vakkundig van dienst zijn.

Lees meer

Sleutels kwijt of inbraak gehad, dit kunnen wij oplossen voor u. Wij hebben een snelle service als het gaat om vervangen van sloten, en de nodige kennis daar over.

Lees meer