Wij voeren glaswerkzaamheden uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en niet te vergeten de particuliere markt. In de afgelopen jaren zijn er vele woningen en bedrijfsruimtes door ons voorzien van isolerende beglazing. Glas zorgt voor zeer fraaie effecten binnen woningen en gebouwen. Wij leveren glas in allerlei vormen, glas in lood, enkelglas, figuurglas en gekleurd glas. Ook ons glas in lood is beschikbaar als isolerende beglazing. Wij beschikken over een speciale glas auto en glastrailer, waarmee wij vakkundig en veilig het glas kunnen vervoeren.

glasschade

Glasschade is natuurlijk erg vervelend. Wat de oorzaak van uw glasschade ook is: u wilt natuurlijk zo snel mogelijk dat de ruit vervangen wordt. Of u nu particulier bent of dat er sprake van glasschade is in uw bedrijf. Iedereen kan gebruik maken van onze glasservice.Wij voeren allerlei glaswerkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen.

meld uw glasschade of wilt u nieuwe ramen?

Heeft u glasschade, meld dit dan direct aan ons. Of wilt u informatie over nieuwe ramen? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Bel ons mail ons

Bekijk ook onze andere diensten

Wij staan niet aan de zijlijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning, maar zorgen er samen met u voor dat uw wensen gerealiseerd worden.

Lees meer

Van der Ploeg bouwgroep is deskundig op vele gebieden, voor grote en kleine reparaties aan uw woning of bedrijfspand.

Lees meer

In onze eigen timmerwerkplaats maken en renoveren wij onder meer trappen en kozijnen in eigen beheer.

Lees meer

Door de toenemende schade door aardbevingen kunnen wij u met de goede kennis op weg helpen.

Lees meer

Heeft u glasschade of bent u toe aan nieuwe, isolerende ramen? Onze glasservice kan u snel en vakkundig van dienst zijn.

Lees meer

Sleutels kwijt of inbraak gehad, dit kunnen wij oplossen voor u. Wij hebben een snelle service als het gaat om vervangen van sloten, en de nodige kennis daar over.

Lees meer