Wij zijn u graag van dienst!
Klik hier om in contact te komen

Woningbouw

Van der Ploeg bouwgroep is uw betrouwbare partner voor de nieuwbouw van uw woonhuis of (kleinschalige) utiliteitswerken. Van complete nieuwbouw van een huis tot aanbrengen van een dakkapel, wij kunnen het helemaal naar uw wensen realiseren. Hoogwaardige bouwproducten en de nieuwste bouwtechnieken worden daartoe door ons ingezet.

Bij het realiseren van uw droomhuis of verbouwing, zullen wij uitgebreid met u meedenken en u adviseren in uw keuzes. Wij blijven niet aan de zijlijn staan, maar zorgen er samen met u voor dat uw wensen gerealiseerd worden.Als opdrachtgever staan uw eisen en wensen centraal. Daarbij beschikken we over hoogwaardig gekwalificeerde mensen voor de beste aanpak en uitvoering.

Door het werken met korte lijnen tussen begeleiding en uitvoering dragen wij zorg voor een succesvolle uitvoering van het bouwproject.

Meer informatie over woningbouw of verbouw?

Heeft u al ver- of nieuwbouw plannen of wilt u eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie via info@vanderploegbouwgroep.nl of bel naar 0591 35 60 17.