Wij zijn u graag van dienst!
Klik hier om in contact te komen

Renovaties

U zoekt een bouwbedrijf voor uw renovatie project? Daarvoor bent u bij Van der Ploeg bouwgroep op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat uw plannen perfect worden uitgevoerd. Bij uw woning renovatie of woning verbouwing, kijken wij samen met u naar uw wensen en alle technische en praktische mogelijkheden.

Vakkundig renoveren, met oog voor detail. Tijdens de renovatie zorgen wij dat de overlast tot een minimum beperkt blijft en van zo kort mogelijke duur is. Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van de woning.Wij verzorgen voor u zowel de planning als de uitvoering van de renovatie. Bovendien ontvangt u vooraf van ons een passende offerte, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Eigen timmerwerkplaats

Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats, waarin wij onder meer trappen en kozijnen in eigen beheer maken en renoveren. Ook keukens, kasten en nieuwe uitzetramen voor schilders fabriceren wij hier. Hierdoor kunnen wij u voorzien van onze eigen kwaliteit en vakkundigheid.

Meer informatie over het uitvoeren van renovatie?

Heeft u behoefte aan een bedrijf die uw renovatie uit kan voeren of wilt u eerst weten? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie via info@vanderploegbouwgroep.nl of bel naar 0591 35 60 17.